En söndag

Publicerat: 20 augusti, 2012 i Familj
Etiketter:, , , , , , ,

 

 Motsatsen till fredag är söndag, lika glad som man är att det är fredag lika ångest full är söndagen, att helgen är över. Vardagen slår till igen och alla måsten hänger över oss. Men jag ska inte klaga allt för mycke, för vi hade en mysig söndag i hemmets lugna vrå. Hugo håller oss sysselsatta, så vi behöver aldrig fundera ”vad ska vi göra idag” för det är bus, det ska fixas mat, det ska badas så när kvällen kommer är vi lika trötta som Hugo 🙂 Nu har båda tansingarna kommit fram i underkäken så sött, så är han lite gladare nu när det är över för denna gång. Nu är det inte långt kvar tills han börjar krypa, han står som en ”vandrande pinne” på alla fyra o vaggar fram o tillbaka hihi…. Så nu börjar det bli dags att se över hur kryp säkert det är hemma, med sladdar o kontakter.

Igår vid 18,00 och 18,30 så ringde det på dörren, man blir lika snopen varje gång för det händer inte så ofta, eftersom man inte har några barn hemma i den åldern, som har polare som vill leka. Uffe min man gick o öppna dörren, där står våra grannar som bor mitt emot, dom ber oss få tyst på pippin Gösta för dom kunde inte koppla av o sova. Gösta stod på våran balkong o vissla, så det va bara att bära in honom. Visst han skriker till ganska högt ibland, men Hugo sov tungt. Jag kan ju tycka att man är rätt så lätt störd om man reagerar så på en fågel som låter lite, dessutom va det ett tiotal barn på gården som spela fotboll o heja o skrek högre än Gösta. Är man så lätt störd ska man bo i en stuga på landet tycker jag, inte i ett bostads område där alla har rätt att göra sin röst hörd. Gillar inte gnälliga människor, som dessutom gnäller för småsaker. Men vi ska ju snart flytta här ifrån, så då slipper vi ”packet”

Jaaaaaaaa på fredag kl. 12,00 är det dags igen, för lite babysim fortsättningen. Det ser vi verkligen fram emot, dessutom så ska Hugos kusin Sixten vara med i samma grupp o bada o plaska, det blir roligt för grabbarna ja för mammor o pappor också, för hur det än är så är det inte lätt att få ”kompisar” på ett sånt ställe. Det ska va så präktigt o så duktigt så fort det blir föräldragrupper med sina små. Förra gruppen vi gick så hade en del till och med svårt att säga HEJ! fast vi sågs varje vecka. Det ska iallafall bli skönt att kussen är med oss 🙂

Ha en bra dag KRAM// Zita

Annonser
kommentarer
  1. barbamammas skriver:

    Man kan få pippi på såna grannar (ursäkta skämtet) det är inte klokt vad en del kan klaga! dagtid får man tåla en massa ljud så är det bara. De där med präktighet i föräldragrupper känner jag igen, jag undvek sådana men jag kanske missade de som faktiskt var trevliga? antagligen…ha en fin kväll KRAM:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s