Glasögonorm

Publicerat: 6 september, 2012 i Familj
Etiketter:, , , , , , , , ,

 

Sa Hugo till pappa och snodde dom 🙂 ja så går det när man kommer för nära lilla Hugo numera. Självklart är det ännu roligare när mamma o pappa ligger dubbelvikta i skratt, vicken buse han har blivit våran lilla Kung 🙂 Däremot är det inte lika busigt när mamma tar på sig glasögonen, för då är det liksom inte min mamma längre säger Hugo, hon ska se ut som hon alltid gör.

Har man dessutom fått en ny mössa och mellis så leker livet.

Nu är vi äntligen hemma igen, stugan va jätte mysig men som man brukar säga ”Borta bra men hemma Bäst” Denna resa va ju inte heller en nöjestripp direkt. Men det har blivit mycke gjort o nästan allt är klart i huset, där Uffes pappa och mamma bodde, nu ska bara Uffe åka ner en resa till eller kanske två, för att hämta lite saker, minnen från deras tid och uppväxt, men sen ska det nog va klart med allt. Bilresan dit och hem gick bra med vovven Nisse o Hugo dom va så duktiga bägge två ❤ Veckan som varit har varit krävande för oss och den sista energin vi hade kvar, försvann igår när vi va tvungna att fatta ett mycke tungt beslut, så tungt att inte min kära Uffe kunde sova inatt. Nu sitter vi här trötta o slitna så ikväll blir det mycke lugn kväll. Vi ska äta god mat som Uffe fixar o Hugo ska badas o få sin gröt mums 🙂 Sen blir det soffläge och se ”halv åtta hos min” och såklart Robinson finalen mycke spännande.

 Ha en bra kväll därute det ska vi KRAMAR// Zita O Uffe o Hugo Boss

Annonser
kommentarer
  1. uffe11 skriver:

    Orättvist älskling att bara du gick ner kilona efter ”vår” graviditet 😉

  2. barbamammas skriver:

    Skönt att det gick bra:-) Hoppas det inte är jätteallvarligt med beslutet? jag har skickat iväg din bild idag så nu borde den dyka upp hos dig inom en vecka. Ha det gott! KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s